نوشته‌ها

شرکت تولید کننده عسل ارگانیک بسته بندی

هر شرکت تولید کننده عسل ارگانیک بسته بندی می تواند فروش خوبی را از محصولات خود در داخل و خارج از کشور داشته باشد. زیرا این تولیدات را مصرف کننده های زیادی پسندیده و برای خرید خود انتخاب می کنند.

امروزه بسیاری از تولیدات طبیعی را می توان دید که به صورت کاملا ارگانیک راهی بازار می شوند.

این تولیدات که ساختاری بهتر و کیفیتی بالاتر دارند از نظر سلامتی نیز در وضعیت خوبی قرار داشته و می توان از آنها بیشترین استفاده را برد. به همین دلیل است که شرکت های تخصصی و حرفه ای تولید کننده عسل سعی در فرآوری محصولات خود به صورت ارگانیک و طبیعی دارند.

این تولیدات می توانند از کیفیت عالی برخوردار بوده و تاثیر خوبی در سلامتی انسان داشته باشند.

عسل ارگانیک بسته بندی

مزیت های مصرف عسل ارگانیک بسته بندی

از آنجا که امروزه تولید کننده های عسل ارگانیک محصولات خود را به صورت بسته بندی های بهداشتی با وزن مشخص راهی بازار می کنند، خریداران می توانند از مزیت های موجود در آنها بهره گیرند.

به این ترتیب با خرید و استفاده از آنها اغلب افراد رضایتمندی خود را اعلام می دهند.

از مهمترین مزیت های موجود در عسل ارگانیک عبارتند است:

  • رنگ طبیعی
  • نداشتن ناخالصی
  • تقویت بدن
  • ماندگاری خوب
  • طعم طبیعی

شرکت تولید کننده عسل ارگانیک

با توجه به اینکه شرکت های ایرانی تولید کننده عسل، محصولات درجه یک و با کیفیتی را در بازار ایران ارائه می دهند، اغلب خریداران و مصرف کننده ها می توانند از آنها بیشترین استفاده را برند. به همین دلیل است که اغلب شرکت های بزرگ خریدار، عسل ارگانیک را به صورت مستقیم از تولیدی ها خریداری نموده و از مزیت های موجود در تولیداتشان به خوبی راضی خواهند بود.

رنگ انواع عسل

تولید کننده انواع عسل طبیعی تک نفره

عسل صبحانه صنعتی

امروزه شرکت های تولید کننده انواع عسل تک نفره را در اندازه استاندارد و کیفیت عالی راهی بازار می کنند. این مراکز می توانند محصولی درجه یک را ارائه داده و کیفیت آنها را به مصرف کننده ها نشان دهند.

همانطور که می دانید امروزه بسیاری از مردم به خرید و استفاده از خوراکی های بسته بندی علاقه نشان می دهند. این افراد با مراجعه به فروشگاه های تخصصی مراجعه کرده و تولیداتی را خریداری خواهند کرد که تمامی استانداردها را داشته و می توانند استفاده خوبی از آنها برد. عسل یکی از محصولاتی ست که امروزه در بسته بندی های متنوع ارائه شده و به سادگی در دسترس مصرف کننده های سراسر قرار می گیرد.

عسل طبیعی تک نفره

انواع عسل بسته بندی شده

وقتی عسل ها به صورت بسته بندی شده ارائه می شوند، افرادی که این تولیدات را انتخاب کرده، از سلامتی و کیفیت آنها مطمئن هستند.

این محصولات به راحتی قابل استقاده بوده و افراد زیادی در انتخاب آنها راحت تر عمل می کنند.

معمولا عسل بسته بندی شده دارای مزیت های زیر است:

  • سالم بودن
  • کیفیت بالا
  • بسته بندی استاندارد
  • قیمت مشخص
  • ماندگاری بالا

عسل طبیعی تک نفره

از جمله بهترین بسته بندی ها که به راحتی خریداری و مورد استفاده قرار می گیرد، نوع تک نفره است.

این نوع عسل از سوی افراد زیادی مورد علاقه بوده و برای تهیه آنها اقدام می کنند.

در این میان طبیعتا محصولات با کیفیت و درجه یک می تواند بیشتر خرید داشته باشند.

عسل طبیعی تک نفره

تولید کننده عسل طبیعی

شرکت هایی که انواع عسل طبیعی را تولید و راهی بازار می کنند، از نیاز مصرف کننده ها به خوبی اطلاع داشته و آنها را در شرایط خوب تامین می کنند. از این رو هر چقدر در مورد انواع عسل طبیعی دقت بیشتری داشته باشند، راحت تر آنها را فرآوری کرده و در سراسر کشور عرضه می دارند.

تولید کننده بهترین عسل خالص در اردبیل

بهترین عسل خالص

در ایران شرکت های تولید کننده زیادی را می توان فعال دید که سعی در ارائه بهترین عسل خالص را دارند. اما در این میان برخی از شهرها مانند اردبیل به دلیل داشتن اقلیمی خوب تولید بهتری دارند.

تولیدات زیادی را می توان نام برد که در سراسر ایران شرایط مطلوب تولید دارند.

این محصولات هر چقدر در شرایط بهتری تولید شوند، قطعا از نظر کیفیت مطلوب تر بوده و می توان استفاده بیشتری از آنها برد.

در این میان تولیدات خوراکی و تغذیه ای از محبوبیت زیادی برخوردار شده و افراد مختلف به آن توجه دارند. به این ترتیب که شرایط تولید آنها را فراهم کرده و محصولاتی با کیفیت و درجه یک را راهی بازار می کنند.

عسل یکی از این تولیدات است.

این محصول را می توان با تولید زیاد در سراسر کشور همراه دید. زیرا زنبورداران ایران می توانند شرایط پرورش زنبور و تولید عسل را در مناطق مختلف کشور فراهم آورده و این محصولات را تولید کنند.

بهترین عسل خالص

برخی از مناطق تولید کننده عسل

طبیعتا برخی از مناطق مختلف کشور به دلیل داشتن شرایط اقلیمی و محیطی بهتر، تولیدات با کیفیت تر و طبیعی تری را تولید می کنند.

زیرا در این مناطق موضوعات مختلف بهتر فراهم بوده و می توان فعالیت بهتری در عرصه تولید عسل طبیعی داشت.

از مهمترین مناطقی که در زمینه تولید انواع عسل طبیعی و خالص فعال بوده عبارتند از:

  • اردبیل
  • اصفهان
  • نجف آباد
  • مشهد
  • تبریز
  • همدان

هر یک از این مناطق استعدادهایی داشته که سبب می شود نوعی عسل درجه یک و با کیفیت را با در نظر گرفت خواص آنها تولید و راهی بازار کرد.

تولید کننده بهترین عسل

طبیعتا علاوه بر منطقه ای که در آن عسل تولید می شود، فعالیت تولید کننده ها به صورت تخصصی نیز اهمیت دارد. زیرا برخی از شرکت ها به صورت حرفه ای تر عمل کرده و می توانند عسلی درجه یک تر و با کیفیت تر را به بازار عرضه دارند.

با توجه به اینکه عسل از سوی خریداران مورد مقایسه قرار می گیرند، طبیعتا هر چقدر با کیفیت تر باشند، راحت تر خریداری شده و به مصرف می رسند.

به همین دلیل تولید کننده ها باید در تولید بهترین عسل دقت زیادی کرده و به این ترتیب محصول خود را در بازار داخلی و خارجی با فروش بهتری همراه کنند.

ویژگی های بهترین عسل خالص

طبیعتا یک عسل درجه یک و خالص دارای خصوصیاتی در ظاهر و باطن بوده که باید به آن توجه شود.

چرا که محصولات فیک و بی کیفیت از سوی برخی افراد سود جو در کشور زیاد شده و اغلب آنها به دنبال راه هایی برای ایجاد بی نظمی در بازار هستند.

به این ترتیب باید در مورد بهترین عسل خالص ویژگی های زیر را مطمئن شد:

  • تناسب کیفیت با قیمت
  • حرارت ندیدن عسل
  • بالا بودن غلظت عسل
  • طبیعی بودن رنگ با توجه به نوع محصول
  • شیرینی مطلوب به اندازه
  • طعم طبیعی و کاملا خوشمزه
  • حفظ حالت طبیعی برای مدت طولانی
  • کپک نزدن عسل
  • پایین بودن رطوبت

تولید عسل خالص در اردبیل

یکی از شهرهایی که در آن تولید عسل به صورت کاملا خالص و حرفه انجام می شود، اردبیل است.

در این شهر فراهم بودن شرایط مختلف کمک زیادی به زنبورداری ها کرده و توانسته اند عسلی درجه یک و با کیفیت را راهی بازار کنند.

با توجه به اینکه اردبیل یک شهر کوهپایه ای بوده، مناطق بکر و خوبی به منظور فعالیت زنبور عسل داشته و می توانند بهترین شهد را جهت فراهم آورد عسلی درجه یک و با کیفیت جمع آوری کنند. لذا تولید کننده ها نیز سعی بیشتری در تولید بهترین عسل خالص و با کیفیت داشته و محصولاتی درجه یک را برداشت می کنند. به همین دلیل می توان شاهد عرضه عسل به صورت فله ای و بسته بندی شده از سوی تولید کننده های اردبیل در سراسر کشور بود.

فروش عمده انواع عسل اردبیل

اینکه شرکت ها بتوانند انواع عسل اردبیل را به صورت عمده در سراسر کشور به فروش رسانند، نیازمند بهره گیری از بسته بندی های بهداشتی و استاندارد است.

زیرا اغلب خریداران در هنگام مراجعه به فروشگاه های تخصصی سعی در خرید عسل بسته بندی شده و با کیفیت دارند.

برخی از بسته بندی های استاندارد و پر فروش عسل در بازار ایران:

  • 40 گرمی
  • 100 گرمی
  • 200 گرمی
  • 500 گرمی
  • 700 گرمی
  • 800 گرمی
  • 1000 گرمی

هر یک از این بسته بندی ها دارای قیمت مشخص بوده که در انتخاب و خرید مصرف کننده ها اهمیت بسیار ویژه ای دارد. در نتیجه شرکت هایی که به صورت عمده در سراسر کشور فعالیت داشته و انواع عسل درجه یک را راهی بازار می کنند، از کیفیت محصول خود اطمینان کافی حاصل کرده و سپس اقدام به فروش آنها خواهند کرد.

زنبورداری و تولید عسل در ایران

تولید عسل ایران

زنبورداری و میانگین تولید عسل در مناطق مختلف ایران، همچنین مراکز و شرکت های تولید کننده عسل طبیعی، آمار و نمودار های مرتبط در این زمینه و … در این مقاله توسط همکاران ما در شرکت رودین مورد بحث قرار گرفته است.
امروزه برای اکثر تولید کنندگان واقعی عسل اثبات گشته است که عدم مدیریت صحیح زنبورستان ها، فرآوری نامطلوب عسل و سودجویی برخی افراد متقلب باعث شده تا عسل به تدریج ارزش واقعی خود را از دست بدهد و گاهی نیز به صورت صددرصد تقلبی به بازار ارائه گردد.
اما با شناخت دقیق مناطق و قطب های تولید عسل و همچنین سرمایه گذاری مناسب در آن ها تا حدی می توان جبران این خسارت ها را نمود.

مناطق تولید عسل در ایران
به دلیل وسیع بودن کشور و بهره مندی از آب و هوای چهار فصل در یک زمان از سال در مناطق مختلف ایران، به صورت گسترده در اکثر شهرهای خوش آب و هوا انجام می گیرد.
زنبورداران دماوند به دلیل عدم وجود شهد و گرده تا اواسط فروردین، در اواخر زمستان به کرج کوچ می کنند، تا در اوایل اسفند اولین گرده مورد نیاز زنبوران از درختان زبان گنجشک، نارون و بیدمشک تامین شده و سپس درختان میوه (هسته دار، دانه دار) و درختان اقاقیا، گرده و شهد قابل توجهی تولید می کنند.

تولید کنندگان عسل ایران
در اوایل خرداد با گرم شدن هوا گل ها تمام شده و زنبورهای اطراف کرج ضعیف می شوند (به خصوص اگر سمپاشی درختان میوه و محصولات زراعی آغاز گردد)، در این هنگام زنبورداران و تولید کنندگان عسل این منطقه از ایران برای استفاده از درختان گل دار و گیاهان وحشی به نواحی جاجرود و دماوند کوچ می کنند.
اوایل تیر که گیاهان وحشی کوهستان های دامنه جنوبی البرز گل دارد به این نواحی رفته و عسل اصلی خود را از شهد گل های فراوان و معطر آن ها تهیه می کنند.

زنبورداری و تولید عسل در زمستان
بعضی زنبورداران فعالیت خود را وسیع تر کرده و اواسط زمستان به نواحی گرمسیری مانند میناب، جیرفت، جهرم، داراب، دزفول و غیره می روند و در آنجا نیز به زنبورداری و تولید عسل خود ادامه می دهند.
اواخر فروردین به نواحی معتدل گرم و اواسط خرداد به نواحی کوهستانی و سردسیری مانند دامنه های جبال بارز کوه های بختیاری، خوانسار و نواحی ییلاقی اطراف کاشان کوچ می کنند و بدین ترتیب هم تولید عسل بیشتری داشته و هم زنبورهای سالم و قوی تری دارند.
زنبورداری و تولید عسل در خوزستان و آذربایجان
از جمله مناطق مهم زنبورداری و تولید عسل در ایران، استان خوزستان و منطقه آذربایجان می باشد که از لحاظ تعداد کلنی های موجود در آن نیز بیشترین آمار را در مقایسه با سایر مناطق حائز هستند.
زنبورداران خوزستان در تابستان به اطراف بروجرد، کرمانشاه و نواحی مختلف کردستان می روند. اکثر زنبورداران آذربایجانی از ناحیه ای به ناحیه دیگر کوچ نکرده و فقط کندوهای خود را از دشت به کوهستان و بالعکس جابجا می کنند.

 

مقدار یا میزان تولید عسل در ایران از هر کندو
مقدار یا میزان تولید عسل در نقاط مختلف ایران، با توجه به آب و هوا و وضعیت طبیعت و نژاد زنبورعسل متفاوت می باشد. اما به طور کلی در اواخر بهار و اوایل تابستان که گیاهان وحشی دامنه کوهستان ها را فراگرفته و گل دارد عسل اصلی معمولا برداشت می شود.
به طوری که در سال هایی با شرایط جوی مناسب در این موقع از سال، از هر کندو به طور میانگین تا 100 کیلوگرم عسل هم برداشت شده است.
اما در این میان زنبورداران مهاجرتی ممکن است در سراسر سال شرایط مساعد آب و هوایی را فراهم کرده، بچه فراوان گرفته و از هر کندو تا 150 کیلو گرم عسل نیز تولید کنند.

شرکت های تولید کننده عسل در ایران
در ایران مجموعه ها و اشخاص بسیاری به امر تولید عسل مشغول می باشند ولی در این بین کمتر مجموعه ای را می توان یافت که در قالب یک شرکت تولید کننده فعالیت بنماید.
زیرا اکثر شرکت های فعال در موضوع عسل، در امر بسته بندی عسل فعالیت کرده و اصالتا تولید کننده نمی باشند و بیشتر، محصولات تولید کنندگان را خریداری نموده و با نام خود به بازار عرضه می نمایند.

اما تعداد معدودی از شرکت ها همچون مجموعه صنایع غذایی رودین، مبنای کار خود را از تولید کنندگی شروع کرده و بعد از آن با همیاری هم و تعدادی از سرمایه گذاران به امر برندسازی محصولات خود وارد گشته اند.
که این امر به دلیل ارتباط مستقیم تولید کننده با جامعه هدف و در نتیجه حذف واسطه ها و پایین آمدن قیمت های تمام شده، به نفع مصرف کننده نهایی نیز خواهد بود.
منبع: صنایع غذایی رودین

چگونگی فعالیت زنبورعسل برای تولید عسل طبیعی

تولید عسل طبیعی

چرخه تولید عسل طبیعی یک فرایند بسیار پیچیده و زمان بر می باشد که توسط زنبورعسل انجام می گیرد و در این مقاله همکاران ما در شرکت رودین چگونگی فعالیت زنبورعسل را برای تولید عسل به طور کامل بررسی کرده اند.
عسل که زمانی به عنوان غذای خدایان ذخیره می شد، در بین مردم جهان شهرت زیادی دارد و ما با حفظ کیفیت بالای آن می توانیم این شهرت را حفظ کنیم. در ادامه سعی کرده ایم به این سوال جواب دهیم که زنبورعسل چگونه عسل را تولید می کند.

تولید عسل طبیعی توسط زنبورعسل
جمع آوری شهد و تولید عسل طبیعی، توسط زنبورعسل کارگر انجام می گیرد و این موجود همچنین برای تولید عسل طبیعی حداکثر تا فاصله 13 کیلومتری پرواز می کند و دامنه فعالیت آن تا حدود 130 کیلومتر می باشد.
ولی اگر منابع شهد کافی در دسترس باشد ترجیح می دهد در فاصله 200 تا 500 متری پرواز کند. باید توجه داشت که پرواز زنبورها به فاصله های دور اقتصادی نبوده زیرا معادل شهد جمع آوری شده انرژی مصرف می کنند.
انتشار زنبوران دو زنبورستان مجاور دارای قاعده خاصی نیست ولی وقتی یکی از محققین دو گروه کندوهای زنبورعسل را در یک باغ سیب در فاصله 250 متری قرار داد، تراکم زنبورهای کارگر هر گروه در مجاورت کندوهای خود بیشتر بود ولی به تدریج با زیاد شدن فاصله، تراکم کمتر گردید به این ترتیب زنبورها برای خود منطقه نفوذ تشکیل می دهند.

فعالیت زنبورعسل برای تولید عسل
فعالیت زنبورعسل برای تولید عسل همواره و بی وقفه می باشد، به طوری که گاها حتی زنبورها در میان روال این کار عمرشان به پایان رسیده و با کیسه ای پر از شهد گل بدون اینکه بتوانند به کندو رسیده و آن را تحویل دهند، می میرند.
سرعت پرواز زنبوران کارگر به سمت کندو در حدود 32 km/h بوده ولی سرعت آن ها هنگام دور شدن از کندو در حدود 18 km/h است، زیرا در زمان خارج شدن از کندو مدتی از وقتش را بابت پیدا کردن منابع جدید صرف می کند.
سرعت پرواز زنبوران در عکس جهت باد بیشتر از هنگامی هست که در جهت آن است، چرا که از تلاش ارادی خود جلوگیری کرده و فقط خود را در راستای وزش باد قرار می دهند؛ ولی در عکس جهت باد برای مقابله با آن ناگزیر بر سرعت خود می افزایند.
اگر سرعت باد بیش تر از 20 km/h باشد از پرواز زنبوران جلوگیری می شود.

مراحل یا نحوه تولید عسل
زنبورهای عسل هنگام پرواز بارهای شهد و گرده را تلغیظ نکرده و فقط مقداری آب به وسیله ترشح غدد (بزاق) به آن ها می افزایند و بعد از ذخیره در کندو بوسیله زنبورهای پرستار و با توجه به دمای ثابت 35 درجه ای داخل کندو، عسل تولید می شود.
به عبارت دیگر مراحل یا نحوه تبدیل شهد گل ها به عسل و تولید عسل عبارتست از:
1. تبخیر فعال و غیرفعال رطوبت یا آب موجود در شهد
2. افزودن بزاق زنبورعسل بدان که شامل آنزیم هایی چون اینورتاز، دیاستاز، گلوکز اکسیداز، پرولین و … می باشد و موجب واکنش های شیمیای مناسب در عسل نهایی تولید شده می گردد.
به عبارتی این آنزیم ها تنها مواد باارزش داخل عسل می باشند که علاوه بر مفید بودن خود آن ها برای انسان، موجب فعل و انفعالات خاصی همچون تبدیل قندهای مضر به مفید در داخل عسل می گردند.

چرخه و فرایند تولید عسل در کندو
چرخه و روال تولید عسل در خارج از محیط کندو امکان پذیر نبوده و تنها در داخل کندوی عسل و با دمای مناسب آن این فرایند انجام شدنی می باشد.
به طوری که یکی از محققین در سال 1980 علت تغییر شکل قندها را در عسل چنین بیان کرده است:
تنها در داخل کندو و با دمای کندو (30 درجه سانتی گراد یا بیش تر) زنبورها با تبدیل ساکارز به گلوکز و فروکتوز می توانند محلولی از قندها با غلظت بالا، همچنین اشباع شده، با 18% رطوبت (آب) تولید کنند.
چرا که با این کار اولا عسلی که ذخیره شده توسط تخمیر فاسد نمی شود، و ثانیا بدین وسیله غذایی کم حجم تر و پر انرژی تر (بنام عسل) را ذخیره می کنند؛ ولی در خارج از کندو این توانایی برای زنبورها بالطبع وجود نخواهد داشت.
منبع: صنایع غذایی رودین